Utrechtse Familienamen

Utrechtse Familienamen

There's also an English version of this page available.

In verband met drukke werkzaamheden en een haperende internetverbinding is deze site helaas een tijd lang niet onderhouden. Binnekort zal ik er weer tijd voor hebben; alle aanmeldingen en wijzigingen die in de tussentijd binnen zijn gekomen zullen dan worden verwerkt. Mijn excuses voor de vertraging.

Op het moment is het niet mogelijk om nieuwe namen aan te melden. Als u wijzigingen heeft, kunt u deze doorsturen; die worden dan zo snel mogelijk verwerkt.

Met behulp van deze site probeer ik genealogen die in Utrecht onderzoek doen te helpen. Per gemeente vindt u hier een verzameling namen van families die er wonen of gewoond hebben. Bij ieder van deze namen staat een verwijzing naar een WWW-pagina waar informatie over deze familie te vinden is, of naar het e-mailadres van een genealoog die u meer over deze familie kan vertellen.

Wilt u ook een aantal familienamen uit uw eigen onderzoek aan deze site toevoegen? Meld u dan nu aan!

Bekijk de veranderingen op deze site.

Familienamen per gemeente

Alle aangemelde familienamen zijn gesorteerd op de gemeente waarin ze voorkomen. Hieronder ziet u alle gemeenten in Utrecht (situatie in 2000), met daarbij een aantal plaatsen binnen die gemeente.

Als u de familienaam waar u naar zoekt, niet kunt vinden, volg dan eens de andere links die bij de gemeente gegeven zijn. Vaak staan er op die pagina's nog veel meer families uit die gemeente genoemd.

Alle familienamen zijn ook in één lange lijst te vinden.

Links

Sites over Utrecht

Andere provinciale sites

Landelijke sites

© 2001 Eugène van der Pijll (pijll@gmx.net)
Deze pagina laatst gewijzigd 23 februari 2003